Mii de femei din Romania se confrunta zilnic cu problemele asociate incontinentei urinare, a sindromului de relaxare vaginala si a prolapsului vaginal sau a vaginitei atrofice din menopauza. Acum, acestea au o solutie rapida si non-invaziva, cu tehnologia de ultima ora a laserului, care va reda confortul si intimitatea relatiei dumneavoastra de cuplu.  Serviciile sunt disponibile in premiera in Vrancea in clinica Dr. Sandulescu din Focsani! 

Foarte multe femei aleg varianta nașterii prin cezariană. Unele dintre ele chiar dinainte de a fi însărcinate. De-a lungul timpului, părerile pro sau contra nașterii naturale au devenit atât de complexe și de bazate pe diverse motivații, mai mult sau mai puțin documentate din punct de vedere medical, încât pare să se fi risipit suspansul de dinaintea aducerii pe lume a unei noi vieți.

Se va merge la consultatie ori de cate ori apar semne sau simptome anormale:
- dureri pelvine sau crampe menstruale atat de severe incat pot perturba desfasurarea normala a activitatilor zilnice, chiar si pentru cateva zile pe luna
- sangerari anormale sau abundente (cele care necesita schimbarea tampoanelor la fiecare doua-trei ore)
- sangerarile care au loc intre ciclurile menstruale
- prezenta oricarei scurgeri neobisnuite, mancarime, durere, inflamatie existente la nivelul vaginului sau in partea inferioara a abdomenului.

Ecografia fetala este realizata pentru a evalua dezvoltarea fatului.Informatii distincte sunt obtinute in diferite trimestre pe parcursul sarcinii.
In primul trimestru ecografia fetala este realizata pentru:
- determinarea evolutiei sarcinii
- a determina daca sarcina este multipla sau nu
- estimarea varstei gestationale (varsta fatului)
- estimarea riscului de prezenta a defectelor cromozomiale, ca de exemplu sindromul Down (translucenta nucala).